Vi bjöds på bästa väder i en fantastiskt vacker miljö skapade av två eldsjälar, två vackra människor, med stort hjärta, ödmjukhet, värme och framför allt stora kunskaper i sättet att leva, tänka och uttrycka sig på.

Att utvecklas! Själen och sinnena fick fyra dagars skön massage 🙂

Vi bodde bra, ja förnämligt. Åt mat utifrån de olika chakran. I samstämmighet med yogan. Hela tiden en röd tråd.

Fick känna på hur de olika färgerna förhöll sig till varann. Med vägledning och fritt skapande efter känsla. Inget rätt inget fel. Inga pekfingrar. Så skön lära.

Samtal om dagens arbete och högläsning mot kvällningen. Det hade man med sig vid sänggående. Där man somnade gott och önskade att en ny dag fort randades.

Bra tider. Ingen stress trots det hann vi med mycket för kropp själ och uttryck.

Tack ni underbara Gunnel och Lars-Åke!

Ann-BrittYoga & Måla Maj 2019

Hej Gunnel och Lars-Åke, ni fina. Jag är så tacksam och glad över att jag valde att gå er kurs. Helheten och meningen med livet hängde så fint ihop: från yoga, måleri, högläsning, samtal och vegetarisk mat. Jag fortsätter med de fem tibetanerna och lite yoga samt inspirerande akvarell tips. Jag har läst den 9 insikten för ca 15 år sedan då jag hade börjat min resa inåt och har givit bort boken men nu vill jag åter igen läsa den samt Puh och Tao. Det enda jag skulle önska är att du Gunnel läste långsammare, för att nå eftertanke. Idag hade vi terminsavslutning på Vedic Art och då kände jag solen i mitt hjärta, precis som hos er. Hoppas vi ses igen och jag ger er många guldstjärnor i himlen.

KristinaYoga & Måla Maj 2019

Snart var debatten igång igen och Monika, som i sin grundsyn är klart USA-vänlig var fenomenal på att hitta argument mot USA. Till och med Jocke hittade arabvänliga argument som gick att tro på, trots att han när han kom in i klassrummet hade velat skjuta alla araber i hela världen.
Lektionen närmade sig sitt slut och någon sa: ”Vem vinner, då? Vem har bäst argument?”
Jag skulle precis svara, när Monika tog ordet och sa: ”Vad spelar det för roll? Varför måste vi alltid bråka med varandra och varför måste alltid någon ha mer rätt? Det är väl ingen som har helt rätt eller helt fel. Ingen som vinner eller förlorar. Vi är ju alla människor och vi bör respektera varandra, men vi måste lära oss att prata med och förstå varandra, istället för att döda varandra!” Jag bara gapade av förvåning och alla började klappa händer. Så började de släntra ut, leende, lugna, glada.
”Vad kul det var!” viskade de två arabiska flickorna till varandra.

”Vikken jävla cool lektion, asså!” sa Jocke och Lasse, Kalle, Anders, Martin och övriga instämde.

Elever i Åk 8 efter 9.11Citat ur ”En Lärares Dagbok”